Допомога рятувальників і дорожніх служб знадобилася вантажівкам, які застрягли на підйомі обмерзлоъ траси поблизу села Андріївка у Великобурлуцькому районі Харківської області, повідомили у прес-службі обласного управління ДержНС.

«Вранці три вантажівки, в тому числі, SKANIA, не змогли подолати підйом на трасі Великий Бурлук-Дворічна через обмерзання дороги. На місце події прибули співробітники служби порятунку, снігоприбиральна техніка і бульдозер райавтодору, а також піскорозкидувач і важка тракторна техніка найближчого сільгосппідприємства.

Спільними зусиллями всі вантажівки вивезли на трасу», - зазначили у відомстві.


Як стало відомо, та ж ситуація - у Красноградському районі. «У Краснограді на підйомі по вулиці Харківській застрягла машина швидкої допомоги. Рятувальники допомогли їй вибратися на рівну дорогу, і лікарі не запізнилися до хворого», - додали в прес-службі.
За словами синоптика Харківського гідрометцентру Євгенії Ляшенко, ожеледиця викликана тим, що напередодні по області місцями, зокрема, на півдні, пройшли дощі.

«Обмерзання доріг залишається реальною небезпекою, оскільки температура повітря продовжує знижуватися. Якщо вдень на Харківщині буде до мінус шістнадцяти градусів, вночі очікується до мінус двадцяти», - пояснила синоптик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

273