Хоча лідери парламентської опозиції Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок відхрестилися від людей на вулиці Грушевського і назвали їх провокаторами, все таки те, що відбувається на Європейські площі, - на совісті опозиції. На це звернув увагу народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Євген Балицький.

«Лідери опозиційних партій відмежувалися від людей, що знаходяться на вулиці Грушевського, назвавши їх провокаторами. Зрозуміло, що Олег Тягнибок і Арсеній Яценюк не хочуть нести відповідальність за події у центрі Києва. Разом з тим варто нагадати, що саме лідери опозиції протягом останніх двох місяців тільки й робили, що зі сцени Майдану підбурювали присутніх до революцій, до повалення влади, до дестабілізації ситуації в країні. І сьогодні наслідки цих закликів бачить вся країна», - звернув увагу політик.

«Тому, що б тепер не заявляла опозиція, те, що відбувається на Європейській площі, - на її совісті. І саме опозиція, її лідери повинні нести відповідальність за всі наслідки масових заворушень. Це розуміють усі громадяни, які хочуть миру і спокою в країні, засуджують прихильників екстремізму та їхніх лідерів», - підкреслив Балицький.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230