Станом на ранок 20 січня у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» залишаються на лікуванні 5 осіб, з них 2 дитини, які були госпіталізовані 15-17 січня з попередніми діагнозами «харчова токсикоінфекція», «гостра кишкова інфекція», «гастроентероколіт» після вживання десерту в піцерії. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Згідно з повідомленням, 18-19 сiчня нових хворих не надходило.

Працівниками Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області спільно з ГУ «Львівський обласний лабораторний центр ГСЕС України» введено в дію розроблений план заходів з локалізації спалаху. Галицьким районним відділом Львівського міського управління ГУ ГСЕС у Львівській області за фактом харчового отруєння проводиться розслідування.

Постраждалим пацієнтам у стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об'єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих середньої тяжкості.

Як наголошується в повідомленні, протиепідемічні заходи тривають, ситуація контролюється.

Нагадаємо, у Львові після вживання десерту в піцерії з харчовим отруєнням госпіталізовано п'ятьох осіб, з них двоє дітей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

138