Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 10 по 17 січня.

«Країна живе зовсім не тими гаслами, якими намагаються зомбувати людей на Майдані», - прем'єр-міністр Микола Азаров про гасла Майдану.

«Коли відбуваються незаконні захоплення будівель, відбувається анархія на вулицях Києва... Тут нейтралізувати ще дії правоохоронних органів - щонайменше, це злочин перед своєю державою, перед своїм народом», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що відставка глави МВС Віталія Захарченка та ліквідація «Беркута» неприпустимі.

«Їжте спокійно, зі смаком, овочі і все, що ви хочете», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про те, що перевірку ВНЗ закінчено і підстав для проведення студентами голодування немає.

«Арсеній Петрович може пити шампанське - його політичний удар нижче пояса легенді українського боксу, який звик боротися чесно, досяг мети», - регіонал Михайло Чечетов про опозиціонерів Арсенія Яценюка та Віталія Кличка.

«Я колись знайду час і навчу Кличка одній пісні, слова до якої написав Василь Симоненко, там є такі слова «Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину», - нардеп від ПР Ганна Герман про те, що лідер партії «УДАР» Віталій Кличко повинен відмовитися від дозволів на проживання в інших країнах.

«Це, як в армії, коли приходить молодий, той, хто прослужив більше, вважає себе вправі вчиняти якісь дії, бити черпаком і так далі», - регіонал Володимир Макеєнко про інцидент, коли опозиція закидала новообраних народних депутатів гречкою.

«Якщо взяти шоу і Верховну Раду, то це жесть, повна жесть!» - нардеп Михайло Поплавський про атмосферу у Верховній Раді.

«У мене немає почуття небезпеки від геїв, ні діти мої, ні я ніколи від геїв не страждали», - регіонал Олег Царьов про європейських геїв.

«Майдан абсолютно незаконно й аморально привертає до себе і фактично підкуповує неповнолітніх дітей «революцію творити», - прем'єр-міністр Микола Азаров про експлуатацію дитячої праці на Майдані.

«Я дуже сподіваюся, що час, події і люди зрештою вплинуть на дану ситуацію, і ми будемо жити в державі, в якій політики навчаться поводитися відповідним чином, висловлюючи свою точку зору, думку, позицію, відстоюючи її в дебатах, а не в оскаженілому гупанні, гигиканні, криках або закиданні своїх опонентів», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, як опозиціонери обсипали новообраних нардепів гречкою.

«Мені здається, що в нашій країні всі вже звикли, що мажори завжди тверезі, а побиті міліцією завжди п'яні. Спасибі, хоч написали мені дозу «чарка коньяку», а не «два ящики горілки», - екс-глава МВС Юрій Луценко про те, що не вживав алкоголь перед тим, як його побили співробітники «Беркута».

«Віце-спікер пан Калетник був заблокований у своєму кабінеті. Не знаємо, яким чином - через вікно чи городами - він тихенько втік і обманним шляхом став проводити засідання ВР», - лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко про першого віце-спікера ВР Ігоря Калетника.

«Я обирався в парламент України, а не Північної Кореї», - народний депутат України Анатолій Гриценко про складання з себе депутатських повноважень.

«Країна мені подобається більше і більше...» - регіонал Олег Царьов задоволений ухваленням законів 16 січня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2645