Вчора опозиціонери, незважаючи на кілька розбитих лобів і губ, спокійно дали владі зробити все, чого вона хотіла. Таку думку висловив директор Аналітичної групи їм. Григорія Сковороди Валерій Кучерук.

«Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Олег Тягнибок протягом останніх місяців на Майдані і за його межами не втомлювалися повторювати, що «опозиція з народом», вона «сильна, як ніколи», «в опозиції є план» і т.д. і т.п. І що маємо на виході? Опозиціонери, незважаючи на кілька розбитих лобів і губ, спокійно дали владі зробити все, чого вона хотіла», - сказав він.

При цьому зараз, за його словами, проходять гнівні брифінги опозиції, сиплються прокляття і звучать заклики до вулиці і міжнародного співтовариства.

Кучерук звернув увагу на те, що учасники Євромайдану делегували членам парламентських опозиційних партій мандат представляти їх інтереси.

«Незважаючи на бурхливий народний підйом протягом місяця на Майдані, опозиціонери так і не зуміли придумати який-небудь реальний план дій, крім гасла «Банду геть». А після вчорашніх подій довіра до цих людей остаточно зникне, оскільки така поведінка схожа на банальний «договірняк» із владою», - переконаний політолог.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182