Заступник Міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Лекарь представив особовому складу нового начальника УМВС України в Рівненській області полковника міліції Дмитра Лазарєва, повідомляє ВЗГ УМВС України в області.

Лікар подякував Василю Лазутку за добре налагоджену роботу міліції Рівненської області. «Аналізуючи результати організації діяльності, хочу сказати, що внесок Василя Івановича дуже високий. У області непоганий рейтинг. Хочу зазначити, що значно збільшилося розкриття злочинів. Враховуючи внесок керівника УМВС, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко прийняв рішення відзначити генерал-майора міліції Лазутка Василя Івановича», - заявив він.

 
Представляючи нового керівника міліції, Лекарь зазначив, що Лазарєв - досвідчений керівник, професіонал, який має значний досвід практичної та управлінської роботи в органах внутрішніх справ, і побажав йому успіхів на новій посаді.

У свою чергу Лазарєв висловив подяку за довіру та запевнив присутніх, що під його керівництвом міліція Рівненської області буде і надалі гідно виконувати завдання, поставлені Президентом України, урядом і міністром внутрішніх справ.

У своєму зверненні до особового складу новопризначений начальник міліції націлив підлеглих на плідну роботу і висловив сподівання на тісну і конструктивну співпрацю з усіма представниками органів державної влади та населенням області.

Варто зазначити, що раніше Він обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

436