Внаслідок дій протестувальників активістів вчора, 10 січня, під будівлею Києво-Святошинського суду близько двох десятків працівників «Беркуту» отримали різні ушкодження. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України.

Один з «беркутівців» госпіталізований з переломом ноги.

Як зазначають в міліції, група активістів у ході пікетування приміщення Києво-Святошинського суду заблокувала виїзди з внутрішнього двору суду і прилеглі до приміщення вулиці, щоб не пропустити службовий автомобіль.


«Під час спроби автомобіля полку конвойної служби міліції з засудженими виїхати за територію суду мітингувальники почали агресивно поводитися. Радикально налаштовані активісти кидали в бік будівлі суду і в службовий автомобіль пляшки з водою і камені, блокуючи при цьому рух авто. Незважаючи на вимоги правоохоронців припинити порушення громадського порядку, окремі активісти продовжили перешкоджати руху авто, намагаючись при цьому спровокувати конфлікт з працівниками міліції», - наголошується в повідомленні.

Внаслідок таких дій постраждали співробітники «Беркуту», зазначають у МВС.

Нагадаємо, 10 січня під час пікетування будівлі Києво-Святошинського суду відбулися бійки.

Прокуратура Києва почала кримінальне провадження щодо повідомлень про застосування сили «беркутівцями» біля Києво-Святошинського суду та отримання тілесних ушкоджень екс-міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

396