Постраждалі під час пожежі на території харківського заводу «Хартрон» видужують. Як повідомляє Харківська міська рада, п'ятьох постраждалих внаслідок пожежі на ювелірній фабриці, розміщеної на території «Хартрону», можуть виписати вже наступного тижня.

Таке припущення зробили сьогодні, 10 січня, у Харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова, де перебувають потерпілі. У лікарні зазначили, що стан хворих задовільний, що дає надію на їхнє швидке одужання. Нагадаємо, ці постраждалі (три жінки і двоє чоловіків) знаходяться в опіковому відділенні лікарні.

Також у лікарні повідомили, що одного з потерпілих, який отримав травми, випавши з вікна, сьогодні переведено для подальшого лікування та реабілітації в Інститут патології хребта та суглобів ім. Н. Ситенка. Стан чоловіка, якому відразу після доправлення в лікарню зробили операцію, оцінюється як стабільний, з поліпшенням. У відділенні реанімації він залишиться до понеділка з метою інтенсивного нагляду.

Нагадаємо, 8 січня внаслідок пожежі на території заводу «Хартрон» загинули вісім осіб, в лікарню потрапили 7 осіб. Пізніше в лікарні помер один із семи постраждалих під час пожежі.

За фактом пожежі на території ВАТ «Хартрон» у Харкові відкрито кримінальне провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

319