Державний бюджет на 2014 рік буде реалістичним і буде відповідати інтересам українців. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«Уряд гарантує, що держбюджет-2014 буде максимально збалансованим, реалістичним, створеним для народу України», - сказав прем'єр.

На його думку, для розвитку України важливе прийняття державного бюджету на 2014 рік. «Саме він забезпечить стабільність і розвиток економіки, зростання виробництва аграрної продукції і на цій основі підвищення соціальних стандартів», - зазначив Азаров.

Також він нагадав, що ВР прийняла спеціальну постанову про особливості розгляду держбюджету-2014. «Відповідно до нього Комітет з питань бюджету розпочав підготовку пропозицій до проекту бюджету за участю представників Кабміну. Підготовка пройде в дуже стислі строки - до 10 ранку 16 січня. В цей день проект бюджету повинен бути прийнятий в цілому, тому наступного тижня кожен член Кабміну повинен присвятити роботі з нардепами і комітетами ВР, парламентськими фракціями, щоб донести наші переконання. Розроблений бюджет - це основа фінансової стабільності та економічного розвитку в 2014 році», - додав він.

Як раніше повідомляв ForUm, депутати вирішили приймати держбюджет-2014 16 січня. Таким чином, новий рік Україна зустріла без затвердженого кошторису.

18 грудня Кабінет Міністрів України схвалив доопрацьований проект державного бюджету на 2014 рік.

Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді прийняти державний бюджет на 2014 рік з доходами 392,404 млрд грн і витратами 447,294 млрд грн.

Верховна Рада визначила особливості процедури розгляду і прийняття проекту Закону України про державний бюджет на 2014 рік.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

119