Семеро людей перебувають у лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги після пожежі на Харківській ювелірній фабриці, внаслідок якої сьогодні загинули вісім осіб. Про це повідомляє Харківська міськрада з посиланням на заступника Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлану Горбунову-Рубан.

Із семи постраждалих один перебуває у важкому стані. Під час пожежі він намагався врятуватися через вікно, але впав і отримав важкі травми, зараз його оперують. Ще один лежить у стаціонарному відділенні лікарні з численними травмами (він теж намагався врятуватися, вибираючись через вікно).

П'ятеро потерпілих доправили в опікове відділення лікарні. Всі вони співробітники ювелірної фабрики. Зараз їм надають всю необхідну допомогу. Як повідомив завідувач опіковим відділенням невідкладної допомоги Аслан Цогоєв, опіки отримали три жінки і двоє чоловіків. Їхній стан оцінюється як середньої тяжкості - у них опіки середнього ступеня, враження середніх дихальних шляхів.

Також стало відомо, що один із загиблих розбився, вистрибнувши з вікна, один - помер вже в лікарні від важких травм, які отримав при падінні, тіла шістьох знайшли рятувальники після того, як загасили пожежу. Ще 22 людини під час гасіння пожежі було врятовано.

Нагадаємо, сьогодні під час пожежі на території заводу «Хартрон» загинули 8 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164