Учасники Євромайдану утримували в ніч на середу в будівлі Київської міської державної адміністрації молодого чоловіка з пістолетом і його супутницю. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у повідомила начальник прес-служби ГУМВС у Києві Ольга Білик.

За її словами, близько 4.00 в міліцію надійшло повідомлення від активістів Євромайдану про те, що вони затримали провокатора з пістолетом і привели його в приміщення мерії.

«Паралельно з цим надійшла інформація по спецлінії «102» від супутниці чоловіка, що в будівлі Київради незаконно утримують людину. Потім туди приїхала група і забрала у всіх заяви», - сказала вона.

Разом з тим Білик пояснила, що у чоловіка дійсно був пістолет для відстрілу гумових куль. «На зброю у нього є всі дозвільні документи», - додала вона.

Крім того, за словами начальника прес-служби, після того як чоловіка і його супутницю відпустили, молодий чоловік звернувся в міліцію. «Всі три повідомлення - по зброї, незаконному затриманню й крадіжці речей - внесені в єдиний облік Шевченківського РУМВД. Проводиться перевірка», - резюмувала Білик.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

79