Прес-служба «Українського вибору» жорстко відреагувала на заклик партії «УДАР» оголосити Віктора Медведчука персоною non grata.

У Медведчука назвали грубою політичною помилкою перетворення акцій євромайдану на блазнівський балаган, який остаточно дискредитує справжні цілі протестуючих громадян. «Якби політики хотіли діяти в інтересах народу, вони б підняли Майдан на захист права народу на референдуми за народною ініціативою. Але їм це не потрібно», - заявили в прес-службі Руху.

В «Українському виборі» зазначили, що пікетування бази відпочинку на Закарпатті, де відпочивав з родиною Медведчук, свідчить про «деградацію опозиції, нездатної конструктивно мислити і діяти». Адже лідер «Українського вибору» не є представником влади, підкреслили в «УВ».

Нагадаємо, Медведчук відстоює ідею народовладдя, з якою повернувся в політику. «Ця ідея об'єднує людей і відображає точку зору мільйонів українців. Не можна зробити «personanongrata» ідею, яку підтримують мільйони!», - стверджують в «УВ».

«Заява лідера партії «УДАР» Кличка про те, що йому недостатньо моральної підтримки Заходу, - яскраве свідчення того, що народної підтримки в опозиції немає. Цікаво, а яка допомога Заходу йому потрібна - фінансова? Так це заборонено законом. А може, військова?» - обурюються в «Українському виборі».

У прес-службі також засудили образи представниками «УДАРУ» президента Росії. «Саме Росія прийшла на допомогу у важку хвилину. Надала пільгові фінансові кредити, знизила на третину ціну на газ. Не Німеччина, не США, де може проживати пан Кличко, а - Росія!», - стверджують у Медведчука.

Зазначимо, що в останні дні на адресу активістів «Українського вибору» на Закарпатті звучать погрози фізичної розправи від прихильників «УДАРу». «Виникає запитання до пана Кличка: це так прийнято у вас в США чи Німеччині? У нас в Україні це не залишиться безкарним», - підсумували в прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

582