Родичі гонщика «Формули-1» Міхаеля Шумахера, який отримав травму під час катання на лижах, вдячні шанувальникам за підтримку і кажуть, що чемпіон не здається.

«Ми всі знаємо, що він боєць і що він не здасться», - йдеться в онлайн заяві сім'ї Шумахер.

Найуспішніший гонщик «Формули -1» перебуває в комі в лікарні у французькому Греноблі, після того, як отримав черепно-мозкову травму під час катання на гірських лижах у французьких Альпах.

У п'ятницю Міхаелю Шумахеру виповнюється 45 років. Раніше його менеджер заявила, що його стан стабілізувався, але залишається критичним.

У неділю спортсмен катався на лижах за межами прокладених трас і вдарився головою об камінь. Його шолом тріснув від удару.

У вівторок лікарі заявили, що стан гонщика трохи покращився, однак небезпека для його життя все ще не минула. Вони відмовилися прогнозувати його стан на найближчі дні і місяці.

Теоретично припустимо, що людина може провести кілька днів у комі, а потім повністю одужати.

Листи підтримки Міхаелю Шумахеру надходять з усього світу. Його родичі подякували всім, хто висловив підтримку та побажав чемпіону якнайшвидшого одужання.

Офіційну заяву було зроблено напередодні дня народження легендарного гонщика.

У колишній команді Ferrari Шумахера заявили, що прихильники збираються провести в п'ятницю мовчазну акцію підтримки біля стін лікарні.

Представник команди Ренато Бізіньяні заявив, що фанати Ferrari у Франції та Італії приїдуть до лікарні в Греноблі на спеціальних автобусах.

Він також розповів, що шанувальників просили надіти червоне і взяти з собою прапори команди, щоб «з великою повагою» висловити підтримку Міхаелю Шумахеру.

Водночас він підкреслив, що ця акція не ставить своєю метою рекламувати команду.

«Ми зробимо все, щоб зберегти повагу у цей важкий момент».

Шумахер другий раз пішов з професійного спорту у 2012 році. За 19 років кар'єри гонщик 7 разів вигравав титул чемпіона світу і 91 раз закінчував гонку першим.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2308