У найближчу добу синоптична ситуація майже не зміниться: територія України залишиться в полі підвищеного тиску і теплій повітряній масі, повідомляє Укргідрометцентр.

Істотних опадів не передбачається.

Вночі та в першій половині дня місцями туман, подекуди ожеледь. Вітер південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, у східній частині 1-6° морозу, на Південному березі Криму 2-5° тепла; вдень від 2° морозу до 3° тепла, в більшості західних областей, на півдні Одеської області і в Криму 3-8° тепла, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

У Києві в п'ятницю без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня місцями туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 3 січня найвища температура була +6,1 у 1899р., найнижча - 27,7 морозу в 1908р.

В суботу в Україні без істотних опадів.

Місцями туман, ожеледь. Вітер східний, південно-східний, 3-10 м/с.

Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, на півдні Криму до 6° тепла, у східній частині 1-7° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, в більшості західних областей, на півдні Одеської області та в Криму 4-9° тепла.

У Києві в суботу без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня місцями туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі близько 0° , вдень 1-3° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272