Президент Росії Володимир Путін сподівається на поліпшення розвитку взаємовигідного співробітництва з Україною у 2014 році. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля з посиланням на привітання Путіна Президентові Віктору Януковичу з нагоди Нового року.

«У вітальному посланні з Новим роком та Різдвом Президенту України Віктору Януковичу Володимир Путін особливо відмітив їхні товариські, ділові відносини, які дозволяють відверто обговорювати будь-які, навіть найскладніші питання і разом шукати шляхи подальшого розвитку партнерських зв'язків двох країн на благо братніх народів», - йдеться в повідомленні.

Путін висловив надію на те, що у році, що наступає, країни зуміють досягти нових результатів у спільній роботі з нарощування взаємовигідного російсько-українського співробітництва на ключових напрямах.

Як раніше повідомляв ForUm, міністр закордонних справ Леонід Кожара відмітив поліпшення співпраці з Росією після припинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

29 листопада на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі Україна і ЄС не підписали Угоду про асоціацію.

Президент Віктор Янукович підтвердив наміри України в найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

662