Державтоінспекція Києва закликає громадян не вдаватися до провокацій щодо її співробітників. Про це йдеться в заяві відомства.

Так, вчора, 29 грудня, коли інспектор ДАІ оформляв адміністративні матеріали за порушення ПДР на вулиці Хрещатик, 5 біля Європейської площі, до службового автомобіля підійшла група громадян.

«Вони оточили машину і почали розгойдувати її, бити руками по кузову машини. На вимогу міліціонера припинити неподобство невідомі відповіли нецензурною лайкою, хапали працівника за формений одяг, намагалися витягнути інспектора з машини. Як наслідок - відірвані шеврони і рукав форменої куртки. Працівник міліції негайно викликав на місце події слідчо-оперативну групу», - повідомили в ДАІ.

 
Також раніше один з активістів Майдану побив даішника. Потерпілий кілька днів знаходиться в лікарні.

Крім того, в ніч з 28 на 29 грудня невідомі у масках розмалювали службові автомобілі працівників Державтоінспекції, які несли службу біля Бессарабської площі. Після нанесення на автомобілі націоналістичної символіки та образливих написів невідомі вирушили пікетувати супермаркет, який знаходився неподалік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

348