У Києві в новорічну ніч громадський транспорт працюватиме довше й інтенсивніше.

Згідно з наказом Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації про організацію роботи пасажирського транспорту в ніч з 31 грудня 2013 на 1 січня 2014 року, роботу метрополітену буде продовжено на 1 годину.

Крім того, як повідомляє прес-служба КМДА, 31 грудня з 20:00 комунальне підприємство «Київський метрополітен» збільшить кількість пар поїздів на лініях метрополітену відповідно до пасажиропотоку.

«З 20:00 31 грудня КП «Київпастранс» та Комунальна служба перевезень КМДА збільшать кількість рухомого складу на маршрутах громадського наземного транспорту», - йдеться в повідомленні.

У ніч на 1 січня роботу автобусів загального користування, а також тих, які працюють в режимі маршрутного таксі, трамваїв і тролейбусів буде продовжено до 02:00. Також буде організовано перевезення за маршрутами, траси руху яких проходять біля станцій метрополітену, зі збільшеними інтервалами руху після проходження останніх поїздів метрополітену.

Робота першої зміни громадського транспорту вранці 1 січня розпочнеться згідно з графіком вихідного дня.

Нагадаємо, торік роботу метрополітену було продовжено на 3 години 30 хвилин, автобусні, тролейбусні перевезення були організовані до 4:30.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

397