Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 20 по 27 грудня.

«Євромайдан - це прагнення людей до кращого життя», - Президент України Віктор Янукович про Євромайдан.

«Напередодні новорічних свят я закликаю цих людей прокинутися і припинити дезорганізацію життя суспільства, припинити перешкоджати нормальній роботі органів влади», - прем'єр-міністр Микола Азаров про мітинги в країні.

«Немає іншого такого парламенту в Європі, щоб розглядали питання, а потім йшли на вулицю збирати виборців і вибивати двері, бити вікна. Таких політиків ви не знайдете в іншому парламенті», - голова ВР Володимир Рибак про парламент сьомого скликання.

«Я, безумовно, прийняв основний удар закидів і критики», - Президент Віктор Янукович про непідписання Угоди про асоціацію з ЄС.

«Полетів би хоч до чорта на роги. Щоб дали грошей для того, щоб Україна не стала банкрутом», - перший президент України Леонід Кравчук про те, що так само домовлявся би з РФ, щоб врятувати Україну від банкрутства.

«Я хочу, щоб ви не очікували, що ми будемо співати тут якісь передноворічні дифірамби», - Президент Віктор Янукович закликав чиновників з усією серйозністю поставитися до проблем, що існують в країні.

«Ми будемо створювати «гарячу лінію» для людей, для підприємців, і хто попадеться під ці ножиці, я їм не заздрю», - Президент Віктор Янукович про те, що одним із пріоритетів влади в наступному році стане боротьба з корупцією.

«Народні депутати від опозиції, які взяли моду абсолютно незаконно втручатися в повноваження місцевої влади, зірвали сесію Київради», - прем'єр-міністр Микола Азаров про зрив засідання Київради.

«Щоб ви, як кажуть, приробили ноги до цих грошей і люди їх отримали», - Президент Віктор Янукович захотів розрахуватися з бюджетниками Києва до 30 грудня.

«Ми всі перебуваємо в полоні певних міфів, казкових вистав, що можна за помахом чарівної палички отримати іншу країну, з іншими дорогами, рівнем життя», - прем'єр-міністр Микола Азаров про європейської мрії.

«Передайте їм гарячий привіт від мене особисто», - Президент Віктор Янукович про сепаратистів.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

843