Запорізька обласна організація Партії регіонів заперечує причетність свого представника до нападу на журналістку Тетяну Чорновіл. Про це йдеться у повідомлення прес-служби облорганізації партії, переданому Forum'у.

У заяві наголошується, що в деяких засобах масової інформації, а також у соціальних мережах поширюються повідомлення про причетність Олександра Володимировича Храмцова (04.05.1982 р. народження, домашня адреса: м. Київ, пр. Перемоги, б.***, кв.***) до нападу на Чорновіл.

При цьому журналісти заявляють, що на нього нібито зареєстрована первинна партійна організація ПР у Шевченківському районі Запоріжжя.

«Дана інформація не відповідає дійсності», - підкреслили в прес-службі.

Як пояснили в облорганізації, Олександр Володимирович Храмцов 1985 р. народження справді до 02.04.2013 року очолював первинну партійну організацію у Шевченківському районі Запоріжжя. Однак у зв'язку з виїздом на роботу за межі України, був переобраний і зараз, за свідченням його батька Володимира Михайловича, перебуває за кордоном і не має ніякого відношення до даного правопорушення.

Як раніше повідомляв ForUm, міліція почала розслідувати побиття невідомими журналістки Тетяни Чорновіл. Двох осіб, причетних до нападу, вже затримано. МВС розшукує третього підозрюваного - жителя Києва Сергія Котенка, 1984 року народження.

Чорновіл побили вночі 25 грудня на автодорозі в районі Борисполя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197