У Москві на засіданні Вищої Євразійської економічної ради було затверджено «дорожню карту» щодо приєднання Вірменії до Митного союзу і Єдиного економічного простору. Про це сказав президент Росії Володимир Путін журналістам за підсумками зустрічі в Кремлі, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Торкнувся Путін і плану заходів з приєднання Киргизії до МС. «Практично готовий проект аналогічного документа для Киргизії. Наразі йде його узгодження з киргизькими колегами», - підкреслив Путін.

На закінчення він повторив, що Росія налаштована на подальшу злагоджену взаємодію з Білоруссю і Казахстаном в реалізації масштабного Євразійського економічного проекту. Він також розповів, що глави країн - учасниць МС домовилися продовжити практику щорічного проведення не менше трьох засідань ВЄЕР по черзі в своїх столицях.

Як повідомлялося, лідери Росії, Білорусії і Казахстану за підсумками засідання Вищої Євразійської економічної ради прийняли рішення про приєднання Вірменії до Митного союзу і Єдиного економічного простору.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3487