За фактом стрілянини, відкритій на зупинці громадського транспорту 30-річним мешканцем Луцька, розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України у Волинській області.

Як зазначили в міліції, з допомогою автомата і травматичного пістолета чоловік близько 3:00 намагався вирішити конфлікт з компанією молодих людей.

Після відпочинку в одному з барів Луцька друзі відвезли п'яного чоловіка додому. Незабаром він вийшов з квартири, прихопивши автомат і травматичний пістолет, і попрямував на зупинку громадського транспорту, де перебувала компанія молодих людей.

«Відбулася словесна перепалка, після чого з автомата двічі пролунали постріли. Молоді люди намагалися заспокоїти чоловіка, але зловмисник дістав травматичний пістолет і вистрілив в одного з хлопців. Куля застрягла в куртці. Нарешті його обеззброїли, при цьому хлопцеві ще й дісталося», - розповів начальник Луцького міськвідділу полковник міліції Василь Марчишак.

Зараз зловмисник перебуває в лікарні. Правоохоронці вилучили зброю, призначено ряд експертиз. Триває досудове розслідування, розпочате за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За збройні розбори чоловік може сім років провести за ґратами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

145