Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає проведення виїзного засідання Верховної Ради для ухвалення державного бюджету-2014. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, він заявив на брифінгу журналістам.

«Якщо наша опозиція братиме участь у розгляді бюджету, якщо вони зацікавлені брати в цьому участь, то засідання, на якому повинен затверджуватися проект держбюджету-2014, буде розглядатися тут (в будівлі Ради. - Ред.), якщо ні - значить будемо приймати інше рішення», - сказав Єфремов.

На уточнююче питання журналістів про те, чи розглядається в ПР можливість проведення виїзного засідання, він відповів: «Подивимося. Можливо».

«Робота парламенту важлива для стабільності держави. Я хотів би, щоб Рада працювала і завтра, і в четвер, і в п'ятницю і закінчила на добрій ноті передноворічний сесійний тиждень. Якщо трибуна буде знову блокуватися, вся країна буде бачити, хто чим хоче займатися в Україні», - додав він.

Як повідомляв ForUm, голова Верховної Ради України Володимир Рибак доручив парламентським комітетам підготувати разом з урядом проект держбюджету на 2014 рік.

Раніше Єфремов заявив, що проект бюджету на 2014 рік, затверджений Кабінетом Міністрів, може бути переданий до Верховної Ради вже завтра, 18 грудня.

Нагадаємо, народні депутати від опозиції продовжили блокування трибуни і президії Верховної Ради. Однак спікер Володимир Рибак відкрив ранкове засідання з сесійної зали і через кілька хвилин закрив його.

Лідер «Удару» Віталій Кличко заявив, що опозиція може розблокувати роботу Верховної Ради України задля прийняття закону про державний бюджет на 2014 рік.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114