Влада зробила поступки, саме час опозиції піти на них. Наприклад, вони повинні звільнити Київраду. Про це в ефірі телеканалу БТБ сказав політолог, голова правління Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Влада зробила поступки, саме час опозиції піти на них. Наприклад, вони повинні звільнити Київраду. Це справді виглядало б як крок назустріч. Потім вже повинні звільнити інші будівлі, які перебувають під контролем опозиції. А там уже сторони знайдуть політичний компроміс», - зазначив він.

Фесенко закликав опозицію не провокувати в учасників Євромайдану завищених очікувань. «Потрібно заспокоїти Майдан, там є завищені очікування. Гасло «Усіх геть!» зараз не спрацює», - додав експерт.

Коментуючи політику Президента України Віктора Януковича навколо цієї ситуації, він звернув увагу, що Глава держави діє на примирення сторін.

«Давайте говорити відверто, до третини наших громадян хочуть одночасно і в Євросоюз, і в союз з Росією. У свій час, будучи президентом Росії, Дмитро Медведєв критикував Януковича за те, що він хоче одночасно сидіти на двох стільцях. Але так хоче третина наших громадян! Це нормальне бажання - мати дружні партнерські відносини із західними сусідами, і з східними. Треба шукати золоту середину, баланс інтересів. До цього треба йти, це ідеальна для нас ситуація. Крім того, це також запорука національного примирення», - резюмував політолог.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140