Кандидат в народні депутати по 223 округу (Київ, Шевченківський район) Віктор Пилипишин подякував виборцям і опонентам, а також назвав ці вибори цивілізованими і демократичними. Про це політик заявив на брифінгу.

«По-перше, хочу подякувати всім, хто прийшов на вибори. Це вища ступінь прояву демократії і свободи волевиявлення! Я б хотів подякувати своїй команді, сім'ї і друзям за підтримку, яку вони надавали за останній рік і, зокрема, останній місяць», - заявив він.

Пилипишин також подякував своїм опонентам за «досить рівні і цивілізовані вибори».

«Очевидно, що ми виграли ці вибори (виходячи з попередніх результатів). Тим не менш, хочу ще раз підкреслити, що ми чекаємо офіційних результатів для підтвердження наших підрахунків», - сказав кандидат.

Політик підкреслив, що йшов на вибори із закликом відставки уряду, повернення до парламентсько-президентської форми правління, проведення всеукраїнського референдуму щодо зовнішньополітичного вибору України і перевиборів всіх гілок влади.

«Своїм виборцям і всім жителям району та столиці хочу сказати, що не важливо, яким буде сьогоднішній результат - це початок довгого шляху до зміни нашої країни на краще. Ми повинні негайно знайти вирішення національної кризи. Ми повинні бути єдині як одна нація, яка знає, як вести діалог і долати внутрішні суперечності», - підсумував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

108