Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 6 по 13 грудня.

«Без вирішення таких болючих питань бажати бути частиною Європи - не більше, ніж романтичні ілюзії», - прем'єр-міністр Микола Азаров про Майдан.

«У мене іноді складається враження, що хтось свідомо і дуже професійно підкидає в цю топку дрова», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про спроби силовиків відтіснити мітингувальників з Майдану.

«Яке безглузде самогубство, громадяни!» - лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок про знесення пам'ятника Леніну.

«У мене є своя сміливість, я прийму рішення», - прем'єр-міністр Микола Азаров про рішення, яке він прийме щодо своєї відставки.

«Ті зобов'язання, які взяті ЄС, які взяла на себе Україна, - нерівнозначні. Немає партнерських відносин. Там прописані холопські відносини», - лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов про умови, прописані в Угоді про асоціацію України з ЄС.

«Я не для піару кажу ці слова. Я з Майданом. Я кожну хвилину на Майдані», - екс-президент Віктор Ющенко про те, що не хоче піаритися своєю присутністю на Майдані.

«Політики, які відмовляються від переговорів і вимагають відсторонити легітимно обрану владу, хочуть розділити Україну і на плечах майдану прийти до влади», - мер Донецька Олександр Лук'янченко про політиків, які вимагають відставки керівництва країни.

«Третя за 20 років революція - це занадто багато для України», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про Майдан.

«Значить так. Припинити істерику про синю орду на антимайдані. У своїй абсолютній більшості це будуть прості і миролюбні бюджетники і студенти», - екс-глава МВС Юрій Луценко про істерику навколо антимайдану.

«З'явилося таке явище, як блокпости, які характерні більше для Чечні», - регіонал Володимир Олійник про блокпости опозиції у Києві.

«Я не думаю, що перший млинець грудкою. Думаю, це крок у позитивному плані», - екс-президент Леонід Кучма про національний круглий стіл.

«Акторка класна, а людина так собі, з гнильцею», - голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін про виступ актриси Ади Роговцевої на євромайдані.

«Це - барикади не мирних громадян. Це - барикади збанкрутілих політиків, які кинули Україну у початок ескалації громадянського протистояння», - регіонал Вадим Колесніченко про барикади на Майдані.

«У мене немає часу, все розписано буквально по хвилинах», - глава МЗС Леонід Кожара про те, чому ще не був на Майдані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1097