Президент України Віктор Янукович обурений діями як провокаторів, так і співробітників правоохоронних органів під час недавніх сутичок на Майдані Незалежності. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Останні події, які відбулися на Майдані, стали причиною нових закликів, ініціатив до порушення стабільності в нашій країні. Кажу відверто: я обурений тими радикальними діями, які були на Майдані як з боку, відверто скажу, провокаторів, так і з боку силових структур, які поводилися не завжди адекватно», - сказав Президент під час засідання Загальнонаціонального круглого столу «Об'єднаємо Україну».

Глава держави підкреслив, що після сутичок, які відбулися на Майдані Незалежності, в оцінці цих подій з різних сторін емоції переважають над здоровим глуздом. «Безумовно, проблем накопичилося в країні багато, різні люди відстоюють різні позиції, але вони всі наші співвітчизники і ми повинні прислухатися до них і враховувати їхню точку зору. Є спільне бажання зробити наше життя кращим», - зазначив Президент.

Починаючи з 11 грудня київські суди різних інстанцій почали відпускати на свободу учасників заворушень у Києві.

Як відомо, 1 грудня невідомі зробили спробу штурму Адміністрації Президента, після чого було затримано дев'ятьох порушників громадського порядку.

Суд прийняв рішення про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці.

Президент України Віктор Янукович пропонує оголосити амністію відносно людей, які були затримані під час масових акцій у Києві, повідомляє прес-служба Глави держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

208