Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації прийняла рішення про застосування додаткових заходів в умовах негоди з метою запобігання надзвичайної ситуації в місті.

Як повідомляє прес-служба КМДА, напрацьовано алгоритм взаємодії між комунальними службами, Державною службою з надзвичайних ситуацій і Міністерством оборони, які за необхідності готові сприяти місту і залучити додаткові сили та засоби у боротьбі зі снігопадами. Також організована спільна робота з «Укравтодором» і дорожніми експлуатаційними організаціями столиці.

У разі необхідності місто буде звертатися до Державтоінспекції з метою обмеження в'їзду в місто великовантажного автотранспорту та організації його тимчасової стоянки на певних місцях у Київській області. Ймовірно, що в'їзд у центральну частину столиці на період снігопадів буде обмежено для приватного транспорту.

«Про це буде повідомлено додатково через засоби масової інформації», - зазначає КМДА.

Також за необхідності КМДА проситиме підрозділи МВС, ДАІ і комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» забезпечити евакуацію автотранспорту, який був припаркований з порушенням правил дорожнього руху, зокрема автомобілів, які заважають роботі снігоприбиральної техніки та громадського транспорту.

За прогнозами синоптиків, з 9 по 14 грудня в Києві очікуються затяжні снігопади.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

86