Всіх неповнолітніх підлітків, батьки яких зверталися в міліцію з заявою про їх зникнення в період проведення акцій на Майдані Незалежності в центральній частині Києва, знайшли. Вони повернулися додому.

Про це заявила начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС у Києві Лариса Зуб, повідомляє прес-служба УМВС у Києві.

Зокрема, 17 - річний Дениса Гуменюка, який пішов з дому 28 листопада і якого розшукував батько, знайшли 7 грудня. Зараз він перебуває з дідусем у Києво-Святошинському районі Київської області.

«В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що Денис Гуменюк їздив разом з представниками однієї з партій по містах України й агітував людей за те, щоб вони прибули до Києва і взяли участь в акціях євромайдану», - повідомили в міліції.

Крім того, знайшли ще двох дівчат - Лілію Хачатурову (18 років), та неповнолітню Марину Цебоєву (16 років). Їх також батьки розшукували кілька днів. Дівчата повернулися додому 7 грудня.

«Працівники столичної міліції з'ясували, що, зокрема, неповнолітню Марину Цебоєву організатори мітингувальників весь час, поки дівчина була відсутня вдома, задіювали в якості агітатора для роздачі листівок на Майдані Незалежності», - йдеться в повідомленні.

Лариса Зуб також зазначила, що іншої інформації про неповнолітніх, які зникли під час масових акцій, поки не надходило.

Раніше повідомлялося про те, що 30 листопада під час силової зачистки «Беркутом» євромайдану зникло безвісти 34 людини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239