Євромайдан перетворився в автономний центр політичного життя, опозиція не впливає на хід подій у центрі столиці.

Таку думку висловив політичний експерт Євген Магда.

«Розвиток подій після розгону «Беркутом» євромайдану показав, що опозиція виявилася не готовою керувати великою кількістю людей на Майдані. Фактично він перетворився в автономний центр політичного життя, на трибуну якого кожен вечір піднімаються лідери опозиції», - сказав він.

У зв'язку з цим політолог констатує, що лідери опозиційних сил сьогодні не здатні запропонувати програму і план дії для учасників євромайдану.

«Вони виявилися не здатними запропонувати позитивну програму для Майдану. Мабуть, головне завдання лідерів опозиції на сьогодні - не дозволити з'явитися на Майдані якісно новим політичним гравцям, здатним відсунути їх від впливу на ситуацію в країні», - підкреслив Магда.

Експерт вважає, що лідери опозиції знову виявилися не готовими очолити протест народних мас, зате енергійно намагаються використовувати енергію Майдану в своїх інтересах.

Нагадаємо, що раніше Магда заявив, що владі необхідно або максимально зблизитися з людьми, або дозволити їм висунути нових лідерів, які і поведуть діалог з владою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

422