У понеділок, 25 листопада, з Майдану Незалежності у Києві, де проходять акції на підтримку євроінтеграції, було госпіталізовано шістьох осіб. Про це повідомило джерело в Київській міській державній адміністрації.

У постраждалих схожі симптоми, що включають у себе втрату орієнтації в просторі, важке дихання і порушення серцевого ритму, сильний озноб, запаморочення, мимовільний кашель, пише «Известия».

«Всіх шістьох осіб доставлено на станцію швидкої медичної допомоги на вулиці Богдана Хмельницького. Постраждалі перебувають у різних станах, одна людина знепритомніла. Їм надається кваліфікована медична допомога, розглядається можливість транспортування пацієнтів з найбільш важкими симптомами в інші лікувальні заклади Києва», - повідомили в КМДА.

При цьому в адміністрації виключають версію застосування на Майдані нервовопаралітичних сумішей будь-якого типу. «Якби це був газ, постраждалих було б значно більше, а їхній стан був би приблизно однаковим. Тут йдеться про якесь захворювання, швидше за все - вірусне. Конкретніше можна буде сказати після того, як свої висновки зроблять медики», - сказало джерело в міській адміністрації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

861