Невідомі по периметру оточили Михайлівську площу, де проходить мітинг «Будуємо Європу в Україні», і не випускають людей, при цьому пройти на площу можна.
 

На прохання кореспондента Forum'у чоловіки в цивільному одязі відмовилися представитися і пред'явити посвідчення.
 
Крім того, кілька молодих людей, ставши ланцюжком, перекрили вулицю Мала Житомирська. За словами чоловіків, вони забезпечують порядок під час проведення акції.
 

На уточнююче запитання, чи є кордон захистом від можливих провокацій, вони відповіли ствердно.

У свою чергу голова прес-служби столичного главку МВС Ольга Білик заявила в коментарі Forum'у, що міліція з'ясовує, що за люди намагаються оточити мітинг на Михайлівській площі.

За її словами, це буде зроблено найближчим часом, і за необхідності правоохоронні органи вживатимуть термінові заходи.

«Сил для цього у нас достатньо. Як я вже говорила, для сьогоднішніх акцій МВС підготувало всі необхідні сили, які потрібні для підтримки порядку і запобігання будь-яких інцидентів. Так, у бік Михайлівської вже направлені додаткові резерви», - запевнила вона.

Як раніше повідомляв ForUm, на Михайлівській площі в Києві проходить мітинг за підтримки УСПП, Асоціації роботодавців, Української транспортної Асоціації, Зернової асоціації, Ради молодих підприємців, Асоціації роботодавців за призупинення євроінтеграції України.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

636