Уряд сьогодні розгляне Державну стратегію регіонального розвитку на період до 2020 року. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час засідання Кабміну заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Серед сьогоднішніх питань порядку денного, які визначатимуть пріоритети державної політики на середньострокову перспективу, є Державна стратегія регіонального розвитку на період до 2020 року, яку виносить на обговорення Мінекономрозвитку. Документ надзвичайно важливий, адже стратегія повинна забезпечити створення умов для динамічного збалансованого розвитку України та регіонів у забезпеченні їх соціальної й економічної єдності, підвищення рівня життя населення та отримання громадянами України високоякісних соціальних послуг незалежно від місця проживання», - сказав він.

Також уряд планує схвалити Концепцію Державної цільової регіональної програми розвитку українського Придунав'я на 2014-2017 роки, яка спрямована на підвищення ефективності використання внутрішнього природно-ресурсного потенціалу, вирішення екологічних і соціально-економічних проблем з урахуванням інтересів його мешканців.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165