Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко вважає, що його підопічні зробили все можливе для успіху в дуелі з Францією.

«Вони зробили все, що могли на сьогоднішній день», - сказав він в ефірі телеканалу «Інтер» після завершення матчу у Парижі, підсумок якого не дозволив українцям потрапити на чемпіонат світу 2014 року в Бразилію.

На його думку, головна причина поразки української команди лежить в області психології. «Складно зіграти на достатньо високому рівні з такою командою як збірна Франції», - додав наставник, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Фоменко також звернув увагу, що до першого голу у ворота збірної України призвів штрафний, підстав призначати який у арбітра не було, а другий гол французів був забитий з офсайду. «Але це вже не наша справа. Ми повинні були займатися своєю справою, але це десь вдарило по психології хлопців», - вважає він.

Головний тренер збірної України заявив, що готовий і надалі працювати з командою. «Якщо довірять, то ми будемо рухатися далі», - зазначив Фоменко.

Як раніше повідомляв ForUm, Національна збірна України з футболу не змогла вийти у фінальну частину Чемпіонату світу 2014 року. У матчі плей-офф, який відбувся ввечері у вівторок, 19 листопада, в Парижі на «Стад де Франс», українці програли французам з рахунком 0:3.

Нагадаємо, перший поєдинок у Києві завершився перемогою української збірної з рахунком 2:0.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332