Голова Верховної Ради України Володимир Рибак не виключає, що наступного пленарного тижня винесе на голосування всі зареєстровані законопроекти, що стосуються лікування засуджених за кордоном.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив сьогодні журналістам.

Зокрема, він зазначив, що на сьогоднішній день ні робоча група, ні комітет (парламентський комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності - Ред.) не розглянули і не прийняли жодних рішень.

«Вчора у ВР опозиція знову зареєструвала новий законопроект про лікування засуджених, але представники фракцій більшості не працювали над цим законопроектом», - уточнив він.

Рибак не виключив, «що наступного тижня буде прийняте рішення Погоджувальної ради розглянути всі законопроекти. Я готовий винести їх на розгляд і голосування. Я думаю, що часу іншого, крім цього тижня, у нас більше немає».

Нагадаємо, у понеділок, 18 листопада, має відбутися погоджувальна рада ВРУ, а також провести засідання робоча група з підготовки законодавства про прокуратуру.

У Верховній Раді зареєстрований законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань». Документ, розроблений народними депутатами, які входять у робочу групу з підготовки законопроекту про можливості лікування ув'язнених за кордоном, зареєстрований під №3599.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176