Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності у понеділок розгляне проекти законів, необхідних для підписання Угоди про Асоціацію між Україною і Європейським Союзом, включаючи законопроект щодо лікування засуджених за кордоном та про прокуратуру.

Про це журналістам заявив голова комітету, член тимчасової робочої групи з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Кожем'якін.

Він зазначив, що якщо не буде напрацьовано спільний законопроект, члени комітету рекомендуватимуть парламенту розглянути законопроект опозиції №3599.

«Є законопроект, є висновок науково-експортного управління ВР. У понеділок я збираю комітет щодо законопроектів, пов'язаних, насамперед, з лікуванням Юлії Володимирівни, і щодо прокуратури», - заявив нардеп.

Кожем'якін нагадав, що, згідно з регламентом, без рішення комітету законопроект не може бути винесений до сесійної зали навіть робочою групою.

Як повідомляв ForUm, робоча група Верховної Ради з підготовки законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон перенесла засідання на 16:00 18 листопада.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132