У Верховній Раді України сьогодні зареєстровано законопроект під №3601 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо розширення меж застосування окремих видів звільнення від кримінальної відповідальності», повідомляється на сайті парламенту.

Законопроект внесено народним депутатом від Партії регіонів Віталієм Журавським, який є членом робочої групи з підготовки законопроекту про можливість лікування засуджених за кордоном.

Між тим текст документа на сайті парламенту відсутній.

Як передає кореспондент Forum'у, в той же час народний депутат від ПР Володимир Олійник сказав журналістам, що нічого не знає про те, що його колега Журавський розробив і подав до ВРУ законопроект щодо засуджених за кордоном. «Я не бачив такого законопроекту, не може бути такого законопроекту», - заявив він.

Нагадаємо, 12 листопада робоча група з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном не прийшла ні до якого результату, у зв'язку з цим опозиція вирішила зареєструвати свій законопроект.

У Верховній Раді 12 листопада зареєстровано законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань», розроблений опозиційними нардепами.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140