Робоча група з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном прийняла рішення врахувати у новому документі положення всіх п'яти раніше внесених законоініці атив.

Як передає кореспондент ForUm'у, це рішення підтримали всі члени робочої групи, крім представника КПУ, який з самого початку повідомив, що його фракція не змінювала позицію і не братиме участі у голосуваннях щодо єврозаконів .

Крім того, робоча група ухвалила приймати рішення не простою більшістю, а консенсусом, тобто одноголосно. При цьому голос КПУ в голосуваннях враховуватися не буде.

Нагадаємо, сьогодні робоча група з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном оголосила перерву в роботі до 16:30, не ухваливши жодного рішення.

8 листопада Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон на пропорційній основі.

Головою робочої групи обрано депутата від фракції ПР, член комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Геннадій Васильєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162