Наступного року будівництво мостових переходів у Запоріжжі буде завершено. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент Віктор Янукович заявив на зустрічі з головою Запорізької ОДА Олександром Пеклушенком.

«Президент сказав чітко й однозначно... наступного року ми мости закінчимо і запустимо », - сказав Пеклушенко після зустрічі.

За його словами, під час зустрічі йшлося також про соціально-економічний розвиток регіону, зокрема про реальний сектор економіки. Глава держави дав низку доручень щодо діяльності кожного з великих підприємств області.

Крім того, Янукович наголосив на необхідності підтримки малого і середнього бізнесу як «привілейованого сектора економіки ».

Під час зустрічі обговорювалися також аграрні питання. «Запорізька область цього року дала добрий результат - ми є другими за темпами приросту », - підкреслив голова Запорізької ОДА.

За його словами, Президент зазначив, що прерогативою роботи місцевих органів влади є розвиток інфраструктури, створення нових робочих місць, соціальна сфера. Пеклушенко розповів Президентові про хід реформ у сфері охорони здоров'я.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175