Дніпропетровський «Дніпро» за два тури до кінця групового етапу Ліги Європи УЄФА вийшов у 1/16 фіналу турніру.

У четвер, 7 листопада, підопічні Хуанде Рамоса обіграли на своєму полі з рахунком 2:0 португальську «Пасуш Ферейра». На 44-й хвилині рахунок у матчі відкрив бразильський нападник Матеус, а в середині другого тайму Євген Коноплянка закріпив успіх «Дніпра».

У ще одному матчі групи Е італійська «Фіорентина» обіграла на виїзді з рахунком 2:1 румунський «Пандурій», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Таким чином, після чотирьох турів у цій групі лідирує «Фіорентина», яка набрала 12 очок. «Дніпро» йде на другому місці з 9 пунктами і став недосяжним для «Пасуш Феррейри» і «Пандурії », в активі яких поки лише по очку.

Крім того, київське «Динамо» обіграло у гостях швейцарський «Тун» з рахунком 2:0 в матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи.

На 28-й хвилині матчу захисник господарів Лукас Шенкель зрізав м'яч у свої ворота після прострілу Андрія Ярмоленка, а в середині другого тайму вже сам Ярмоленко ударом зі штрафного зміцнив перевагу «Динамо».

В іншому матчі групи G австрійський «Рапід» і бельгійський «Генк» зіграли в столиці Австрії внічию 2:2.

Після чотирьох турів «Генк» лідирує в групі з 8 набраними очками, «Динамо» йде на другому місці з 7 очками в активі, у «Туна» і «Рапіда» - по 3 очки.

Також одеський «Чорноморець» зіграв внічию 1:1 на виїзді з болгарським «Лудогорцем» у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи.

На 47-й хвилині рахунок у матчі відкрив гравець господарів поля Михайло Александров. На 64-й хвилині гості зрівняли рахунок зусиллями Олексія Гая.

У ще одному поєдинку групи В голландський ПСВ обіграв на своєму полі з рахунком 2:0 загребське «Динамо».

Після чотирьох турів «Лудогорець» лідирує в групі з 10 очками, у ПСВ - 7 пунктів, в активі «Чорноморця» - 4 очки, загребське «Динамо» набрало лише одне очко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

944