Кабінет Міністрів схвалив проект розпорядження «Про затвердження плану заходів щодо утвердження позитивного іміджу України, поширення інформації про її туристичний потенціал у державах, які представлені у Міжнародному олімпійському комітеті та Міжнародному паралімпійському комітеті», повідомили у прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Документ підготували у зв'язку з прийняттям указу Президента України від 5 червня 2013 року №315 «Про заходи щодо створення умов для проведення в 2022 році зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор в Україні».

Метою розроблення проекту акта є затвердження плану заходів щодо утвердження позитивного іміджу України під час підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор в Україні.

Реалізація розпорядження Кабінету Міністрів дозволить забезпечити комплексну взаємодію державних органів виконавчої влади, до компетенції яких належать питання щодо проведення в країні міжнародних заходів світового рівня, з громадськими організаціями, громадянами та суб'єктами системи фізичної культури і спорту; оперативне вирішення поточних питань під час підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійсь кого комітету про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор в Україні.

Нагадаємо, щоб домогтися проведення в Україні зимової Олімпіади у 2022 році, Україні треба сконцентрувати зусилля на «домашній роботі».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205