Державна автомобільна інспекція оприлюднила список регіонів, які найменш підготовлені до зимового періоду.

Станом на кінець жовтня найбільш критична ситуація склалася в Криму, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській і Хмельницькій областях.

У Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Полтавській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях у райавтодорів взагалі був відсутній необхідний 10-денний запас паливно-мастильних матеріалів.

У Криму, Миколаївській, Тернопільській та Чернігівській областях цей запас становив менше 10% від необхідної кількості. Крім того, дорожні підприємства зазначених регіонів не мають достатньої кількості переносних огороджень і необхідних дорожніх знаків для тимчасового обмеження руху у випадку ускладнення погодних умов, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

За інформацією відомства, комунальні організації до зимового утримання вулиць населених пунктів підготувалися ще гірше. На кінець жовтня в робочому стані знаходилося близько половини наявної снігоочисної та розподільної техніки. Запаси палива становили 27% від необхідної кількості, було заготовлено лише 39% протиожеледних та 42% фрикційних матеріалів.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович анонсував масштабне будівництво доріг з наступного року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

383