Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник не виключає, що представники Компартії принесуть завтра у сесійний зал свою символіку. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив в інтерв'ю парламентським журналістам.

Він підкреслив, що згідно з Регламентом ВР, у сесійний зал заборонено приносити партійну символіку.

«14 жовтня «Свобода» занесла в зал антикомуністичний плакат. 7 листопада - що це за річниця - Великої Жовтневої революції. Можна очікувати, що комуністи скажуть своє слово проти фашистів, націоналістів і так далі. Це буде конфлікт, тому я кажу, що треба зупинитися, заспокоїтися і дотримуватися законів. Ми категорично проти зриву засідань», - сказав регіонал.

У той же час Олійник сподівається, що ВО «Свобода» спокійно відреагує на символіку комуністів. «Якщо «Свобода» - демократична політсила, європейська, то я сподіваюся, вони спокійно на це відреагують», - підсумував нардеп.

Нагадаємо, 11 жовтня представники фракції ВО «Свобода» розвісили у сесійній залі плакати з написом «Слава героям УПА! 14 жовтня - марш боротьби» та червоно-чорні прапори ОУН-УПА. У зв'язку з цим нардепи від фракцій Партії регіонів та КПУ залишили сесійний зал.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183