В Україні 200 посадових осіб Державної реєстраційної служби притягнуті до відповідальності. Про це заявила начальник Головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту Ірина Зарубинська, повідомили ForU m'у у Відділі зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

За її словами, органами прокуратури проводяться перевірки законності державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, зокрема, в її антикорупційному аспекті.

Так, повідомила начальник Головного управління, протягом цього року за їх результатами у цій сфері зареєстровано майже 40 проваджень , внесено 460 документів прокурорського реагування, на вимогу прокурорів притягнуто до відповідальності 200 посадових осіб. Встановлені численні зловживання службовим становищем посадовими особами Державної реєстраційної служби України.

«На ці порушення реагували прокурори Автономної Республіки Крим, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Харківської та інших областей. На сьогодні ці перевірки не припинені, вони і надалі триватимуть», - резюмувала Зарубинська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212