Вранці, 5 листопада, мер Ізмаїла Андрій Абрамченко потрапив в аварію біля села Миколаївка-Новоросійська Саратського району на Одещині, повідомляє новинний портал INFOречье.

Повідомляється, що Абрамченко рано вранці виїхав на службовому автомобілі в Одесу з метою вирішення питання про виділення з обласного бюджету грошей на зарплату бюджетникам. А через дві години стало відомо, що автомобіль міського голови неподалік від села Миколаївка-Новоросійська потрапив у жахливу ДТП за участю фури, в результаті чого обидва автомобілі перекинулися. Крім мера, в машині знаходилися водій і начальник міського фінансового управління Тамара Вербицька.

Наразі Андрія Абрамченка, Тамару Вербицьку і водія реанімаційні машини везуть в лікарню с. Шабо. Стан мера оцінюється як середнього ступеня тяжкості, він, ймовірно, отримав травму спини і не може рухатися. Водій непритомний. Тамара Вербицька також знаходиться у вкрай важкому стані. На місце інциденту негайно виїхали представники ізмаїльської міської влади і деякі депутати.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185