Капітан пасажирського порома Ko Larn Travel-1Саман Куанмианг, що затонув у Таїланді, зізнався поліції, що вживав наркотики. Про це повідомляє The Bangkok Post.

«Капітан порома, 48-річний громадянин Таїланду Саман Куанмианг на допиті зізнався у вживанні алкоголю і наркотичних засобів, у тому числі і перед виконанням рейсу з острова Лан у Паттайю, під час якого його пором затонув з трагічними наслідками», - йдеться в повідомленні поліції.

Найближчим часом капітанові доведеться відповісти перед законом за недбале виконання своїх службових обов'язків.

Нагадаємо, пором, що відправився 3 листопада ввечері останнім рейсом з острова Лан у Паттайю, за відомостями поліції, був сильно перевантажений і не був обладнаний достатньою кількістю рятувальних засобів. При виході в море, всупереч правилам руху на воді транспортних засобів подібного класу, команда не забезпечила пасажирів рятувальними жилетами, яких на судні було набагато менше, ніж пасажирів. Рятувальники доставили на берег з місця аварії порома 209 пасажирів, 15 з них у важкому стані. Серед загиблих - росіянка, громадянин КНР з Гонконгу, двоє громадян Таїланду і двоє невідомих чоловіків європейської зовнішності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141