Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник виступає проти внесення законопроекту позафракційного нардепа Анжеліки Лабунської «Про лікування ув'язнених за кордоном» на голосування в парламенті без розгляду в профільному комітеті, чергове засідання якого заплановано на середу, 6 листопада.

«Якщо говорити про компроміс, який необхідно знайти, я не думаю що він такий, як запропонувала опозиція, у вівторок без розгляду комітету терміново прийняти законопроект. Це не компроміс», - сказав він у програмі «Свобода слова» на каналі ICTV в понеділок увечері, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Він повідомив, що на середу, 6 листопада, заплановано чергове засідання парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Планується, що першим питанням буде розглянуто президентський законопроект «Про прокуратуру», а другий пункт порядку денного - питання екс-прем'єра Тимошенко.

Депутат пояснив, що на засідання цього комітету в понеділок не прийшла достатня кількість депутатів для кворуму, оскільки не всіх вчасно попередили про проведення засідання.

Олійник озвучив свою думку про те, що Тимошенко не можна одночасно з дозволом лікуватися закордоном звільняти від відбування покарання. «Не можна звільняти від відбування покарання. Лікуйся, повертайся і приїжджай, відбувай покарання», - додав депутат.

Нагадаємо, 7 листопада Верховна Рада України планує розглянути законопроекти про лікування засуджених за кордоном.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197