Вчора, 31 жовтня, у Херсоні зі слідчого ізолятора скоїв втечу 17-річний підслідний, повідомляє прес-служба управління ДПтСУ у Херсонській області.

О 22:10 після повернення із Новокаховського міського районного суду з кімнати для огляду осіб, які прибули до СІЗО, вчинив втечу через попереджувальні віконні решітки з наступним подоланням контрольно-слідової смуги і маскувальної огорожі підслідний Чумак Іван Володимирович, 1996 року народження, уродженець міста Каховка.

 
 
На оклик вартового «Стій, стріляти буду!» підслідний не відреагував.

Раніше не судимий чоловік був заарештований 27 лютого цього року за скоєння кримінального злочину за ст.115 ч.2 п.6 КК України (вбивство з корисливих мотивів). По другій кримінальній виробництва втік звинувачується в скоєнні злочину за ст. 185 ч.3 КК України.


На профілактичному обліку як схильний до втечі підслідний не перебував.

Утікач був одягнений у сині джинсові штани, чорний светр та білі кросівки. Прикмети: зріст невисокий (165-170 см), плечі горизонтальні, худорлявої статури, обличчя кругле; лоб високий, брови дугоподібні, довгі, очі карі; ніс прямий; рот середній, круглі вуха, волосся пряме, коротке, русяве. На лівому плечі має татуювання у вигляді абстракції.

У даний час за цим фактом проводяться заходи щодо встановлення та затримання втікача працівниками ДПтСУ у Херсонській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202