У Закарпатській області наречена у день весілля була госпіталізована після дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє УМВС України у Закарпатській області.

Згідно з повідомленням, до чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував громадянин, який став свідком ДТП, що сталася у селі Костилівка Рахівського району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що водій, не впоравшись з керуванням, заїхав у кювет.

ДТП сталося під час святкування весілля. Один із гостей свята вирішив дотриматися традиції, викрав наречену і вивіз її на машині у сусіднє село. Коли вирішив повернутися на весілля, то не впорався з керуванням, через що він сам, наречена і ще один пасажир тяжко травмовані .

Постраждалих доставили до Рахівської районної лікарні з переломами і струсом головного мозку. Як повідомили медики, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами до двох років, арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169