Президент Росії Володимир Путін підписав указ про зняття з посади начальника Управління внутрішніх справ по Південному адміністративному округу Москви Олександра Подольного.

Відповідний документ розміщено на офіційному сайті Кремля.

«Звільнити від займаної посади генерал-майора поліції Подольного Олександра Володимировича, начальника Управління внутрішніх справ по Південному адміністративному округу Головного управління Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації по м. Москві», - йдеться в указі.

Кадровим перестановкам у московському главку МВС передували заворушення в районі Західне Бірюльово на півдні Москви. 15 жовтня керівник Головного управління МВС по Москві Анатолій Якунін звільнив главу ВВС «Західне Бірюльово» Геннадія Каверіна.

Нагадаємо, увага влади і поліції прикута до подій, що відбуваються в Західному Бірюльово. Саме там на очах у своєї дівчини був зарізаний Єгор Щербаков. Камери спостереження зафіксували, що вбивство скоїв чоловік неслов'янської зовнішності.

Вбивство спровокувало масові безлади.

15 жовтня вдень був встановлений підозрюваний у скоєнні злочину, ним виявився Орхан Зейналов. Ввечері він був затриманий у Підмосков'ї і визнав свою провину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

125