Кабінет Міністрів подасть до Верховної Ради збалансований проект бюджету на 2014 рік наприкінці листопада. Про це, як передає кореспондент ForU m'у, у ході брифінгу повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«Я думаю, що наприкінці листопада ми представимо бюджет-2014 в Раду, проведемо консультації з МВФ і, думаю, що знайдемо згоду. Особливих проблем формування бюджету на 2014-й я не бачу. Є низка питань, які потребують уточнення та узгодження. Р обота ведеться і буде завершена найближчим часом», - наголосив прем'єр.

Азаров зазначив, що сьогодні на зустрічі з керівниками місії Міжнародного валютного фонду він буде дотримуватися думки про реалістичний бюджет, підкресливши, що уряд виконає всі соціальні зобов'язання і вирішить позачергові завдання бюджету до кінця року в повному обсязі.

Нагадаємо, 11 вересня Кабінет Міністрів ухвалив за основу проект державного бюджету на 2014 рік.

Перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова повідомила, що в проекті держбюджету на 2014 рік Кабмін заклав інфляцію 8%, дефіцит бюджету 2,7% від ВВП, а рівень держборгу закладено на рівні 32,5% від ВВП.

14 вересня Кабмін вніс до парламенту проект держбюджету-2014, однак голова Верховної Ради України Володимир Рибак повернув його уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205